Paintball-Verhuur.nl

Tel: +31 (0)182-760017

Mail: info@paintball-verhuur.nl

Ma - Za | 09:00 tot 18:00

 

 

Tips en Voorbeelden

Vrijgezellenfeest!

Voor het betreden van het huwelijk is het erg belangrijk dat een man bewijst dat hij uit het juiste hout gesneden is. Dit kan heel mooi worden gedaan middels de vuurproef. De vrijgezel rent in een hazepak/konijnenpak het weiland of bos in om daar vervolgens achtervolgd te worden door zijn vrienden. Gebruik je creativiteit om hier een mooi verhaal van te maken! Wat heb je nodig: Een geschikte locatie, een hazepak en ons paintballmateriaal.

Paintball-toernooi!

Heeft u er wel eens over nagedacht een paintballtoernooi te organiseren! Met ons materiaal en een mooie locatie heeft u ongekende mogelijkheden. Laat deelnemers zich opgeven in teams en zet zo een mooi toernooi in elkaar. Met de meegeleverde vlaggen kunt u bijvoorbeeld het spel ‘Capture the flag’ spelen. Hiernaast worden enkele spellen beschreven.

Bedrijfsuitje!

Het paintballen leent zich er uitstekend voor om uw personeel en/of collega’s eens beter te leren kennen. 

U regelt een mooie locatie waarop u met uw personeel en/of collega’s eens lekker uit uw dak kunt gaan met een potje paintball. U maakt twee of meer teams welke als doel hebben de vlag van de andere teams ongeschonden te veroveren. U sluit af met een barbeque en iedereen kan er weer tegenaan.

Spellen

Capture the Flag!

Elk team begint in zijn eigen basiskamp waar hun vlag hangt. Als team moet je gaan proberen de vlag van de andere zijde te veroveren. Als je geraakt wordt met de vlag, laat je die liggen waar je bent.

Drop the bomb!

Er ligt een bom in het midden van het speelveld. De 2 teams proberen de bom te pakken en in het andere kamp te droppen. De bom dient vrij groot te zijn en kan bijvoorbeeld worden gemarkeerd met tekens van en bom, gebruik je creativiteit hiervoor. Indien de bom geraakt wordt is er niets aan de hand, maar als je geraakt wordt met de bom laat je de bom liggen op de plek waar je staat.

The Kamikaze!

Er is een aanvallend team en een verdedigend team. Het verdedigende team blijft achter een afgebakende lijn. Het aanvallende team moet proberen met 1 persoon binnen een bepaalde tijd over de lijn te komen. Lukt dit niet dan wint het verdedigende team.

Death match!

Het is team tegen team, als je geraakt wordt keer je terug naar het basiskamp, waarna je weer verder kan spelen. Gewoon zoveel mogelijk knallen!